Nieuw seizoen Bed & Breakfast bij Max

8 januari 2015
Nieuw seizoen Bed & Breakfast bij Max

Morgenavond start een nieuw seizoen van het succesvolle MAX-programma Bed&Breakfast. In elke aflevering testen drie Bed&Breakfast-eigenaren
elkaars onderneming. Ook organiseren de eigenaren zoals ieder jaar weer activiteiten voor hun gasten. Dit seizoen gaan we mee op een mosselboot, wordt er een gele eendjes-tour gemaakt door Amersfoort en zal er een ballonvaart worden gemaakt.

*B&B in Wijk aan Zee*
In deze eerste aflevering van 'Bed&Breakfast' starten we bij de onderneming van Lia en Horst. Deze actieve zeventigers runnen met veel liefde hun "B&B in Wijk aan Zee.":http://www.pensionheydenreich.nl/nl/index.php Lia is opgegroeid in een pension en er waren vroeger altijd gasten bij haar thuis. De van oorsprong Duitse Horst kwam tientallen jaren geleden naar Nederland om hier te werken, maar bleef toen hij Lia ontmoette. Lia en Horst organiseren een historische wandeling door Wijk aan Zee.

*Hangbuikzwijnen als bewoners in B&B Yerseke*
De tweede locatie is het Zeeuwse Yerseke. Hier runnen Maartje en Meinte hun "pension.":https://www.facebook.com/pages/Sint-Anna-Yerseke/561674760593466 Samen met hun twee hangbuikzwijnen wonen zij in een klein kerkje uit 1894, dat nu ook dienst doet als B&B. Maartje en Meinte hebben de kerk helemaal zelf verbouwd. Zij nemen hun gasten mee het water op om te oestervissen, maar niet iedereen is gecharmeerd van deze slijmerige Zeeuwse delicatessen...

*Typisch Brabantse hoeve*
De B&B-eigenaren eindigen in de Bed&Breakfast van Tonnie en Kees in Moergestel. Zij runnen een typisch "Brabantse hoeve."http://erfgoedlogiesdenheijkant.nl./ De twee eigenaren zijn zelf trotste Brabanders. De B&B is dan ook ingericht in bijpassende stijl én met een hoog tuttigheidsgehalte. Zij nemen de B&B-eigenaren mee op de trekker en huifkar langs familie en streekproducten.

'Bed&Breakfast', vrijdag 9 januari om 21.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

"*Meer lezen over het tv-programma? Klik hier!*":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/?q=omroep+max&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws