Nieuwe bakeoff-expressformule

30 november 2012
Nieuwe bakeoff-expressformule

Blicca Björkna komt met een nieuwe formule: Bakeoff-express. Eerder was het bedrijf al verantwoordelijk voor de oliebollen-express, de pannenkoeken-express en de gelato-express.

*Uitgebreid assortiment*
Op de Bakeoff-express wordt het complete bake off-assortimenten aangeboden van verschillende leveranciers zoals Vandemoortele, Wolf Butterback en de Franse producent Chateau Blanc. Op dit moment is het bedrijf nog in overleg met meerder fabrikanten om het assortiment zo uitgebreid mogelijk te maken. U kunt online een bestelling doorgeven, waarna het bij u wordt bezorgd.

*Toekomst met e-commerce*
Gerard Jansen, eigenaar van Blicca Björkna in Utrecht, verwacht veel van het nieuwe concept: "Online bestellen biedt behalve bestelgemak ook een duidelijk scherpere prijsstelling. Zakelijke e-commerce heeft de toekomst." Jansen verwacht in de komende jaren een sterke groei van e-commerce in de bakkerij- en foodservicemarkt.

*Proefpakketten*
Om kennis te maken met het assortiment introduceert de zaak proefpakketten. De vijf pakketten bevatten een keur aan producten binnen een bepaald thema – zoals ‘Cafetaria & Lunchroom’ en ‘Ontbijt & Brunch’. Meer informatie op "www.bakeoff-express.eu":http://www.bakeoff-express.eu/

Overig nieuws