Nieuwe B&B bij Lunteren

13 juli 2015
Nieuwe B&B bij Lunteren

Sinds januari van dit jaar wordt er in de buurt van Lunteren druk gewerkt om binnenkort een luxe B&B-appartement te openen. De verbouwing is
inmiddels afgerond en nu verdient de afwerking enige aandacht. De naam van de nieuwe B&B wordt De Bostuin Veluwe.

*Mooi gelegen*
De Bostuin Veluwe ligt aan een rustige landweg in het mooie natuurgebied “Het Luntersche Buurtbosch”, even buiten de dorpskern van in het Gelderse dorp Lunteren, Gelderland. De karaktervolle, luxe Bed & Breakfast is - in alle jaargetijden - de ideale uitvalsbasis voor mooie fietstochten en wandelingen en uitstapjes naar de vele toeristische bezienswaardigheden in de directe omgeving.

*Veluwe*
De Veluwe is de favoriete binnenlandse bestemming voor dagtrips en korte vakanties. Op korte afstand van De Bostuin Veluwe vindt u onder meer het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum, de Ginkelse Heide, Burgers’ Zoo en Safaripark, Julianatoren en het Openlucht Museum.

*Prachtige villa*
De Bed & Breakfast is gesitueerd in een mooie villa die in 1955 onder architectuur is gebouwd en in de loop der jaren is verbouwd tot een moderne woning met mediterrane uitstraling. De woning heeft een karakteristieke 'boemerangvorm', met een woonvleugel en een slaap/kantoorvleugel. In het souterrain bevinden zich o.m. een waskamer, wijnkelder en een aparte studio.

*Over de B&B*
Het gastenverblijf bevindt zich op de etage boven de woonvleugel en is geheel gescheiden van het privégedeelte. De centrale ontvangsthal vormt de verbinding tussen de verschillende delen van de woning. Vanuit de hal en het aangrenzende trappenhuis bereikt men het gastenverblijf. Het bestaat uit een zelfstandig appartement met twee 2-persoons slaapkamers, badkamer, afzonderlijk toilet en een lounge met ingebouwde keukenunit en eethoek. De Bostuin Veluwe biedt dan ook veel ruimte en privacy voor zowel een kort als lang verblijf voor 1 tot 4 gasten. De Bostuin Veluwe is rook- en huisdiervrij.

Naast “bed en ontbijt” – en gratis TV en WiFi – kunnen de gasten ook gebruik maken van de tuin, waar zij de beschikking hebben over enkele terrassen met comfortabele zithoeken. Hier kunnen zij zich ontspannen of genieten van een verfrissend drankje, culinaire hapjes, een high tea, high wine of een compleet meergangendiner verzorgd door de eigen keuken. En ook bij uitstapjes denken zij aan de inwendige mens. Zo kunnen de eigenaren een welgevulde, klassieke picknickmand samenstellen of - voor fietsers en wandelaars - een picknick rugtas.

*De ondernemers*
De gastvrouw en gastheer in De Bostuin Veluwe zijn Henny en Carl Fink. Als ondernemers hebben ze veel in het buitenland gereisd en overnacht in zeer uiteenlopende onderkomens, van zeer eenvoudig tot heel luxueus. Zij weten hoe belangrijk het is dat gasten zich thuisvoelen en dat het hen aan niets ontbreekt. Daarom wordt in De Bostuin Veluwe veel zorg besteed aan de inrichting, de sfeer en het - ook culinair - vertroetelen van onze gasten. Maar ook aan hun gezondheid. Zo hebben ze voor de bedden een bewust keuze gemaakt voor medisch gekwalificeerde matrassen die niet alleen zeer comfortabel zijn maar ook tot de meest hygiënische behoren. Ook bij de bewaring en bereiding van voedsel staat hygiëne voorop, onder meer door gescheiden koel- en vrieskasten. Zij doen zij er dan ook alles aan om uw verblijf in De Bostuin tot een echte belevenis te maken.

Overig nieuws