Nieuwe Bogner hotelcosmeticalijn

4 augustus 2015
Nieuwe Bogner hotelcosmeticalijn

Het sport- en lifestylemerk Bogner heeft een nieuwe hotelcosmeticalijn gelanceerd. Deze nieuwe lijn is volgens het merk ideaal voor
hotels die hun gasten willen verwennen met sportieve en luxe cosmeticaproducten. De lancering is gerealiseerd door "ADA Cosmetics International":http://www.hospitality-management.nl/?q=ada+cosmetics&x=zoeken.

*Modern design*
De nieuwe cosmeticaserie presenteert zich met een nieuw modern design. De nieuwe tubes zijn voorzien van het uitgesproken zilvergrijze logo en hebben een innovatieve schroefdop. De lijn straalt een sportieve elegantie uit en biedt een hoge kwaliteit, aldus het merk. De collectie heeft niet alleen een nieuw design maar ook nieuwe producten. Behalve tubes van 30 milliliter zijn er nu ook grotere tubes van 50 milliliter in de lijn opgenomen.

*Het assortiment*
Het Bogner-assortiment bestaat uit douchegel, shampoo, conditioner, bodylotion, een stuk zeep van 30 of 50 gram, een handcrème en een lippenbalsem. Een leuke gimmick is de zeep in de vorm van een golfbal. Het merk denkt ook aan het milieu: de producten zijn verkrijgbaar in dispensers.

~Advertorial~

Overig nieuws