Nieuwe module toont vrije b&b-kamers

22 juli 2013
Nieuwe module toont vrije b&b-kamers

De Nederlandse b&b-sector is een nieuwe boekingsmodule rijker. Met de "BBooker reserveringsmodule":http://www.bbooker.net zien gasten direct of een kamer beschikbaar is op een bepaalde datum en
hoeft men niet te wachten op antwoord van de bed & breakfast-houder of er een gastenkamer beschikbaar is.

*Verdere professionalisering*
De BBooker laat als eerste systeem specifiek voor de b&b-sector niet alleen de beschikbaarheid aan de geïnteresseerde bezoeker zien, maar ook de prijs voor de gekozen verblijfsdatum. Een groot voordeel voor zowel de eigenaar als de gast is dat zij niet hoeven te wachten op een bevestiging, maar de kamer direct online kunnen reserveren. Het idee van deze reserveringsmodule, en daaraan gekoppeld direct ook een eigen website voor de b&b, is de volgende serieuze stap in de professionalisering binnen de sector.

*Uit de hotellerie*
"Onze expertise uit de hotelindustrie hebben wij gebruikt bij de ontwikkeling van een reserveringssysteem voor de bed & breakfast-branche. Hiermee kunnen b&b’s succesvol aan de slag met internetmarketing en daarmee direct online reserveringen verkrijgen", aldus Thomas Dieben, oprichter van BeCurious Hotel Internet Marketing en specialist in effectieve internetmarketing voor hotels. “Wij merken dat er veel vraag is van de diensten die wij normaliter aan hotels bieden. Om een gebruiksvriendelijke en toch betaalbare oplossing te bieden zijn wij samen met East Village Concepts van start gegaan met het BBooker-project.”

*Consistent uiterlijk, overal*
Frank ter Horst van East Village Concepts heeft een duidelijke mening over de ervaring die de gast verwacht: “Er dient altijd consistentie te zijn in de look en feel van de bed & breakfast en alle andere uitingen die er worden gedaan. Ook bij het maken van een eigen website is het uitgangspunt een persoonlijke, stijlvolle vormgeving, geheel aangepast bij de sfeer die de b&b-eigenaar wil uitstralen.”

Bij het ontwerpen van de BBooker hebben de initiatiefnemers 'keep it simple' en 'stijlvol', voor zowel eigenaar als gast, in het achterhoofd gehouden. Het reserveringssysteem is gebruiksvriendelijk en het personaliseren van de website is door iedere eigenaar te realiseren.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws