Nieuwste editie van Bed & Breakfast

5 april 2013
Nieuwste editie van Bed & Breakfast

De nieuwste editie van Bed & Breakfast, uw vakblad voor de bed&breakfast-branche, valt één deze dagen bij u in de bus. Lees het vakblad, laat u inspireren en wees vooral gewaarschuwd voor de
nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Kunt u niet wachten, lees het blad ook "online":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/blad/88/

*Alles in één*
“Het is goed om niet trendgevoelig te zijn”, zegt Nicole van der Horst, eigenaresse van erg-LEUK! Wilt u weten waarom zij deze mening heeft? Lees het unieke verhaal over haar b&b, hotel en lunchroom in één.

*Het roer om*
Don en Anneke Dekker durfden het aan en gooiden het roer om. In Zuidvelde openden zij bed & breakfast Memory Garden. In de nieuwe editie van Bed & Breakfast kunt u lezen hoe zij, door inspiratie uit het buitenland, er een succes van wisten te maken. Laat u inspireren door hun verhaal.

*Er is meer*
Maar natuurlijk biedt uw vakblad nieuws vanuit de branche. Waarom is het zo belangrijk geld en tijd te steken in de tuin van een b&b? U leest het in het blad. Laat u daarnaast inspireren door tuintips en tuininspiratie en kom er achter wat de trendtuinen van 2013 zijn. Ook hebben we voor u een interview met de deelnemers van de tv-serie Bed & Breakfast, zij vertellen waarom zij wilden meedoen aan de serie. Wilt u net iets anders op tafel zetten? Voor u hebben we zes recepten van tosti’s in nieuwe stijl.

*Op de foto:* Nicole van der Horst van erg-LEUK!

~Maud Vissers~

Overig nieuws