Old Amsterdam opent eerste kaaswinkel

16 april 2013
Old Amsterdam opent eerste kaaswinkel

Old Amsterdam opent haar eerste kaaswinkel op de Dam in Amsterdam. In de winkel worden er onder andere kaasproeverijen georganiseerd. De officiële opening wordt verricht door
wijnschrijver Harold Hamersma.

*Vers gesneden*
"We zochten al een tijd naar een gezichtsbepalende plek in Amsterdam, waar veel mensen voorbij komen. Toen dit pand beschikbaar kwam, hebben we direct toegehapt", licht de eigenaar van de winkel, Thierry Westland, toe. In de winkel zijn unieke producten te koop, die nergens anders verkrijgbaar zijn. Ook wordt de kaas hier vers gesneden. Vooral met het oog op toeristen die de kaas van het mes willen proeven, hoopt de nieuwe kaaswinkel hier op in te spelen.

*Thierry Westland*
Thierry Westland is derde generatie in de familie Westland, de makers van Old Amsterdam. Inmiddels is het kaasmerk te koop in tachtig landen wereldwijd. Thierry en zijn medewerkers steken alle energie in de nieuwe winkel, die vanaf deze week proef draait. Als de winkel succesvol is, sluit Old Amsterdam niet uit dat er in de toekomst meerdere winkels geopend gaan worden.

~Foto: Barbara Zonzin~

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws