Ontbijtbuffet weg, gast tevreden

14 mei 2014
Ontbijtbuffet weg, gast tevreden

Het à la carte-ontbijtmenu in MGM Grand Detroit behelst onder meer Eggs Benedict, gezonde keuzes, taartjes, kinder-items, en 'build-your-own' omeletten. Het hotel heeft besloten het ontbijt een 'boost'
te geven en het ontbijt voortaan aan te bieden in de Sports Bar, TAP. Omgeven door sportmemorabilia en meer dan veertig flatscreen TV's, begint de gast wel zeer actief aan de dag.

*Buffet verdwijnt*
De voordelen van à la carte ontbijt ten opzichte van het traditionele buffet zijn veelzijdig van aard. Gasten hoeven niet meer naar het buffet te lopen en gasten van alle leeftijden kunnen het ontbijt hier nuttigen, omdat zij niet meer door het casino hoeven te lopen om er te komen.

*Veel voordelen*
Veel gasten willen bovendien een 'snel hapje' en geen volledig ontbijt, dus deze setting helpt daarbij. Kosteneffectiever en tijdbesparend: zowel voor de gast als voor de hotelier. Met het oog op volume en 'waste' is dit geen gekke gedachte. Bovendien zijn de voorzieningen van room service en het ontbijt in TAP nu op een lijn. Nog een voordeel: gasten van buiten het hotel weten de zaak nu ook te vinden voor het ontbijt.

~Thijs Jacobs~


Overig nieuws