Oproep! Op zoek naar design!

30 juli 2013
Oproep! Op zoek naar design!

De redactie van het vakblad Bed & Breakfast is op zoek naar b&b's met een bijzonder design. Heeft uw accommodatie een interieur met een unieke stijl of heeft u accessoires waar
u vaak complimenten over krijgt? Meld het de redactie en wie weet staat een foto van uw interieur wel in de komende uitgave van uw vakblad.

*Mail redactie@uitgeverijps.nl*
De redactie gaat in het komende nummer schrijven over design in b&b's. Naast de trends en ontwikkelingen, is de redactie op zoek naar beeldimpressies van uw accommodatie. In een reportage willen wij graag het bijzondere interieur van Nederlandse b&b's weergeven. Vindt u dat uw verblijf een design heeft dat zorgt voor een unieke beleving en heeft u daar een mening over? Heeft u net een verbouwing achter de rug en wilt u graag het nieuwe resultaat met ons delen? Stuur een hoge resolutie foto van uw interieur naar "redactie@uitgeverijps.nl":mailto:redactie@uitgeverijps.nl en wie weet staat u in de septembereditie van vakblad Bed & Breakfast.

*Insturen tot 2 augustus*
Insturen kan tot en met donderdag 1 augustus 2013. Vermeld in het bericht een korte beschrijving van de stijl van het interieur. Achtergrondinformatie over uw b&b is altijd welkom. Het beeldmateriaal mag per foto maximaal 5 MB zijn.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws