Opvallend meer boekingen in mei

16 mei 2013
Opvallend meer boekingen in mei

Het aantal reserveringsaanvragen op "Bedandbreakfast.nl":http://www.bedandbreakfast.nl/ is deze maand opvallend gestegen. Tussen 14 april en 14 mei zijn door bezoekers 54 procent meer boekingen gedaan dan in dezelfde periode
een jaar geleden. De stijging is deels te verklaren door verbeteringen van de boekingswebsite, de financiële crisis en de toenemende populariteit van bed & breakfasts in het algemeen.

*Bekend en populair*
Vorig jaar heeft Bedandbreakfast.nl haar website een update gegeven. Door nieuwe functies en ingrijpende veranderingen in de opbouw werd de website efficiënter en gebruiksvriendelijker. Bed & Breakfasts worden ook steeds bekender en populairder in Nederland. Programma's zoals Bed & Breakfast van Omroep MAX dragen daaraan bij. De boekingssite zag dat na iedere aflevering een bezoekerspiek op hun website.

*Financiële crisis*
De financiële crisis zou er ook voor zorgen dat mensen vaker een kort uitstapje of vakantie in eigen land doorbrengen. De prijs/kwaliteitverhouding van b&b's zijn daarbij aantrekkelijk om voor deze accommodatie te kiezen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws