Privacy centraal bij B & B Binnen aan de Singel

14 november 2014
Privacy centraal bij B & B Binnen aan de Singel

Sinds juli is het b&b aanbod in Deventer uitgebreid met B&B Binnen aan de Singel. De b&b bestaat uit een studio – gesitueerd in
een iets verderop gelegen appartementencomplex- en één in het woonhuis gelegen gastenkamer, maar dan wel eentje met een oppervlakte van 100 m2.

*Geen eieren bakken*
Het gastenverblijf aan de Singel beslaat het volledige souterrain van een statig herenhuis. Jan Blom is samen met zijn vrouw eigenaar en trotse bewoner van het pand. Hij legt uit dat het souterrain eerst dienst deed als kantoor en daardoor al beschikte over een eigen ingang. “Toen we op deze plek met het kantoor stopten stond het souterrain leeg. Omdat ook onze kinderen de deur al uit zijn, vonden we het wel een heel groot huis voor twee personen.” Het stel besluit er een flinke verbouwing tegenaan te gooien en het gehele souterrain als appartement in te richten en te verhuren. Van tevoren hebben ze goed nagedacht over hun formule. “Ik sta ’s ochtends geen eieren voor onze gasten te bakken,” legt Jan uit. “We zijn gesteld op onze privacy en willen graag dat onze gasten ook hun eigen ritme kunnen volgen. Vanzelfsprekend bieden we wel een ontbijt, maar dat zetten we dan in de koelkast in het souterrain klaar.”

Lees het volledige artikel in de laatste "editie":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/blad/128/ van Bed & Breakfast

~Elles Ophuis~

Overig nieuws