Provincie Utrecht krijgt Recreatiekrant

4 juni 2013
Provincie Utrecht krijgt  Recreatiekrant

Regio Utrecht heeft een eigen recreatiekrant gekregen. Tien toeristische organisaties uit de provincie namen dit initiatief. De eerste zomereditie van de krant is al beschikbaar en
wordt aangeboden op tientallen toeristische hotspots in de hele provincie. Een digitale versie is te vinden op websites van betrokken gemeenten en de VVV’s in de regio.

*Infomeren en inspireren*
De recreatiekrant biedt bewoners en bezoekers van de regio overzicht in het aanbod van activiteiten en evenementen in de provincie Utrecht. De tweemaandelijkse gratis krant wil een een informatiebron zijn en inspireren voor uitstapjes en uitjes. Met een oplage van 35.000 exemplaren en een digitale uitgave probeert de krant zoveel mogelijk mensen te bereiken. De papieren editie is onder andere verkrijgbaar bij betrokken VVV’s en toeristische hotspots zoals attracties, musea, gemeentehuizen, hotels, campings, culturele instellingen en horeca.

*De zomereditie*
In de zomereditie zijn alle activiteiten voor de maanden juni en juli te lezen. Thema is ‘Wandelen, fietsen en wateravontuur’. Activiteiten rond dit thema zijn in de hele krant extra uitgelicht. Verder zijn de grootschalige evenementen van dit seizoen zoals het European Youth Olympic Festival (14 t/m 19 juli), de Vrede van Utrecht en tal van andere festiviteiten, exposities en excursies terug te vinden.

De volgende edities van Recreatiekrant Utrecht verschijnen begin augustus en begin november.

*Op de foto:* Ronald Trum (VVV Utrecht) en Paul Tiggelaar (VVV Amersfoort) presenteren nieuwe Recreatiekrant Regio Utrecht.
~Toerisme Utrecht~

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws