Reallife: “De aannemer heeft zijn werkzaamheden afgerond” (deel 10)

Auteur: redactie
reallife Ondernemen 11 januari 2024
Reallife: “De aannemer heeft zijn werkzaamheden afgerond” (deel 10)

In de rubriek 'Reallife' volgen we elke twee weken de voortgang van beginnende B&B-ondernemers. In deze eerste reeks staan Doreen Kok (55), haar echtgenoot Matthieu (63) en zoon Dennis (28) in de schijnwerpers, terwijl zij de sprong wagen naar het runnen van B&B de Pinguïn in Bergentheim. Deze week is het gezin bezig met schilderen en behangen. De aannemer heeft zijn werk afgerond en de website is live.

Dagboek Doreen Kok – 11 januari 2024

Oud en nieuw is rustig verlopen, ondanks het luidruchtige carbidschieten in de omgeving. De afgelopen tijd hebben we ons met name beziggehouden met schilderen en behangen. Eén kamer is nu volledig gereed, alleen de betegeling van de aangrenzende badkamer moet nog gedaan worden. In de andere kamer starten we binnenkort met schilderen en behangen, op dit moment focussen we ons op de gezamenlijke ruimte.

Gisteren heeft de aannemer de dakgoot van de B&B opnieuw bevestigd, deze was verwijderd tijdens de verbouwing. Daarnaast heeft hij het slot van één van de kamers vervangen, omdat beide kamers identieke sloten hadden. Daarmee zijn de werkzaamheden van de aannemer afgerond. Installateurs gaan binnenkort aan de slag met de bedrading en loodgieterswerkzaamheden.

Onze website is actief en dit heeft al geleid tot boekingen en vragen! De B&B is te reserveren via Booking.com, Bedandbreakfast.nl en onze eigen website, benbdepinguin.nl. De social mediapagina's worden nog ontwikkeld.

Over het geheel genomen verloopt alles naar wens. En we hebben er zin in! Het geeft voldoening om reacties te ontvangen op de website. Ons plan is om begin februari officieel open te gaan.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws