Stinngo vernieuwt B & B Reservation Manager

12 september 2014
Stinngo vernieuwt B & B Reservation Manager

Het Nederlandse bedrijf "Stinngo":http://www.stinngo.com/ heeft zijn B&B Reservation Manager helemaal vernieuwd en er tal van handige functies aan toegevoegd. De vernieuwingen zijn er helemaal op gericht om je boekingen voor je bed and breakfast
snel en efficiënt bij houden, via het web of met de speciale iPhone app. Die app maakt het mogelijk dat je overal direct op verzoeken kunt reageren en je kalender vanaf de iPhone kunt updaten.

*Werk uit handen*
Eigen email-templates maken het mogelijk om in een paar klikken gepersonaliseerde antwoorden te sturen. Natuurlijk kan je een beschikbaarheidskalender op je eigen site plaatsen, maar de Stinngo reservation manager koppelt ook met Weekendhotel, Erfgoedlogies, bedandbreakfast.nl en tal van andere (internationale) websites. Dat neemt veel werk uit handen als je je B&B of vakantiehuis op meerdere sites hebt staan.

*Financiële administratie*
Ook je financiële administratie wordt een stuk eenvoudiger. Met een paar klikken kan je een overzicht downloaden van al je reserveringen in een bepaalde periode, die zo door kan naar de boekhouder voor de BTW, toeristen-en inkomstenbelasting.


Overig nieuws