Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 2 april deze B&B's

Auteur: Redactie
Omroep MAX Ondernemen 28 maart 2024
Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 2 april deze B&B's

Dinsdag 2 april om 20:30 uur zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit, de derde van dit nieuwe seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld?

In deze aflevering van Bed & Breakfast zijn de deelnemers te gast in Noord- en Zuid-Holland. Maaike en Feico runnen hun B&B in een opgeknapte stolpboerderij. Als uitje nemen zij hun gasten mee door Enkhuizen waar een gids uitleg geeft over de gekke straatnaambordjes. Daarna logeert het gezelschap bij Margriet en Koos aan de kust. Het vrolijke stel laat hun gasten van een winters Egmond genieten, inclusief het eten van snert. Als laatste heten Eelke en Mario de deelnemers welkom op hun bijzondere logeerboot midden in Rotterdam.

'Bed & Breakfast', dinsdag 2 april om 20:30 uur op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws