Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 23 april deze B&B’s

Auteur: Redactie
Omroep MAX Ondernemen 18 april 2024
Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 23 april deze B&B’s Nicole, Alie, Christel, Henk, Willeke en Frieda

Dinsdag 23 april om 20:30 uur zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit op NPO 1, de zesde van dit nieuwe seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk bed & breakfast wordt als beste beoordeeld?

Het noordoosten van Nederland wordt in deze aflevering van Bed & Breakfast in het zonnetje gezet. Christel en Henk hebben nog geen betalende gasten gehad in hun gloednieuwe B&B. Na dertig jaar bikkelen in hun restaurant is het tijd om het roer om te gooien terwijl ze op hun mooie stekkie in Twente blijven wonen. Met een oude stadsbus gaan ze op pad in de omgeving. Daarna zijn Willeke en haar goede vriendin Frieda de gastvrouwen. Willeke runt in een piepklein dorpje in Drenthe op de grens met Friesland haar B&B in een oud dorpscafé. Frieda heeft geholpen met de vintage styling. En of Henk écht met vijf heksen op pad is, zal blijken bij het bezoek aan de heks van Appelscha. Nicole en Alie mogen afsluiten met hun bed and breakfast in een statige oude boerderij. In hun dorp bezoeken zij de oude koren- en oliemolen die nog volop draait.

‘Bed & Breakfast’, dinsdag 23 april om 20:30 uur op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws