Televisieprogramma Bed & Breakfast gaat op 12 maart naar deze B&B's

Auteur: Redactie
Omroep MAX Ondernemen 8 maart 2024
Televisieprogramma Bed & Breakfast gaat op 12 maart naar deze B&B's

Dinsdag 12 maart om 20:30 uur zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit, de eerste van dit nieuwe seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld?

Deze eerste aflevering van Bed & Breakfast begint bij Linda en haar dochter Kim. Samen runnen zij een bed and breakfast bij hun boerderij. Op de boerderij hebben ze koeien en vrije uitloopkippen. De dames hoeven dan ook niet ver te reizen voor het uitje, want ze laten vol trots hun boerderij zien. Daarna mogen de gasten logeren bij Debby en Willem. In Noord-Limburg heeft dit stel een bijzondere B&B compleet in de duizend-en-een-nacht sfeer. Laura en Michel sluiten deze aflevering af. Zij hebben een bed and breakfast op loopafstand van de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede. Tijdens het uitje nemen zij hun gasten dan ook mee langs de highlights die dit stadje te bieden heeft.

'Bed & Breakfast', dinsdag 12 maart om 20:30 uur op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws