Verrassend verblijven in Peru

27 juli 2015
Verrassend verblijven in Peru

Avontuurlijk en origineel overnachten is populair en in Peru hebben ze dat goed begrepen. Niets is te gek. In het land van het Titicacameer, het Andesgebergte
en het Amazonewoud is het nu mogelijk om te overnachten in een skylodge hangend aan een bergwand. Ook kunnen gasten slapen in een luxe boomhut middenin de Amazone. Ervaring met berg- of boombeklimmen is niet nodig, maar een beetje lef is wel gewenst.

~Foto: Skylodge adventure suite~

*De boom in*
Gasten die in Peru het maximale uit hun reis willen halen, kan ook 's nachts vanuit hun bed ervaringen opdoen. Avontuurlijke toeristen die slapen in de treelodge, krijgen de maximale Amazone-ervaring. Hotelgasten slapen hoog in de boom, omringd door allerlei geluiden uit het bos. Verschil met de andere bosgenoten is dat de gast van alle gemakken is voorzien en in een echt bed kan slapen.


~Treehouse lodge~

*Badkamer in de rotsen*
Misschien een tikje minder avontuurlijk is overnachten in de skylodge, een glazen bakje aan de rotswand, aan het Titicacameer. Gasten hebben een uitzicht over het meer en de Sacred Valley en beschikken over 65 m2 luxe, inclusief een uit de rotsen uitgehouwen badkamer.

Overig nieuws