Verwarde man terroriseert b&b

19 december 2012
Verwarde man terroriseert b&b

Een rustige nachtrust van de gasten van een b&b in de staat New York werd deze week ernstig verstoord door een verwarde insluiper. De man bleek flink onder de invloed.

*Telefoonterreur*
De politie verklaart dat de dronken man, na ingebroken te hebben in de b&b, de argeloze gasten lastig begon te vallen met 'grappige' telefoontjes en ook nog eens de rookmelders heeft weten aan te zetten. Deze gebeurtenissen vonden afgelopen zaterdag plaats, aldus de politie van de staat New York.

*Flink dronken*
Agenten zeggen dat Jason Bennett, een man van 38 jaar, flink onder invloed van alcohol was toen hij aan de kant van de weg werd achtergelaten door zijn chauffeur. Hij verschafte zich daarop de toegang tot de b&b. Eenmaal binnen in het hoofdgebouw, begon hij de gasten op de kamers te bellen via de centrale telefooninstallatie. Daarna heeft hij een vuur aangestoken in de open haard; daarbij kwam echter zoveel rook vrij, dat de brandmelders in de b&b allemaal afgingen. De gasten kwamen daarop in hun pyjama's de kamers af gerend.

*Rechter*
Bennett is uiteraard in bewaring gesteld door de politie en er worden hem verschillende overtredingen aangerekend. Op 20 december mag hij voor de rechter verschijnen.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws