Villa BBB weer beste b&b

3 september 2013
Villa BBB weer beste b&b

Villa BBB uit Oosterhout heeft de Eropuit In Eigen Land Prijs 2012-2013 gekregen in de categorie b&b. Dit is het derde jaar op rij dat de bed and breakfast van Britt Willemsen is verkozen
tot beste van Nederland. De tweede prijs is gewonnen door b&b Frijters en Wessels uit Middelburg.

*Prijs*
Het afgelopen jaar hebben de bezoekers op de website van Eropuit In Eigen Land kunnen stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en/of dagje uit. Willemsen ontvangt met haar eerste prijs een trofee, een certificaat en een jaar lang een gratis banner op de website van de aanbieder van daguitjes. De eerste prijs voor beste hotel werd ontvangen door Hotel de Bosrand in Ede. Landgoed Zonheuvel uit Doorn ging er met de tweede prijs vandoor. Winnaars in de categorie Bungalow/Vakantiehuis waren Deo Volente in Buren en Pierewaaiin in Oostwold.

*Villa BBB*
Villa Britt’s Bed & Breakfast heeft zes themasuites, met allen een andere stijl. Onder andere is er een luxe suite met badkamer in een oude bankkluis. Wilt u meer lezen over Villa BBB en Britt Willemsen? Vraag dan "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/blad/93/ een gratis exemplaar aan van vakblad Bed & Breakfast en lees het hele interview.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws