Villa Oldenhoff wint prijs Pronkkamer

21 november 2012
Villa Oldenhoff wint prijs Pronkkamer

De prijs van Beste Bed & Breakfast 2012 gaat naar Suzanne en Henk van Blokland van Villa Oldenhoff in Abcoude. Voor de elfde keer organiseerde De Pronkkamer de verkiezing.

*De beoordeling*
De winnende b&b ontving deze beoordeling: "Villa Oldenhoff is een meer dan uitstekende b&b gelegen aan de rivier de Holendrecht, in de polder bij Abcoude. De zes grote kamers, zijn allen luxueus, zeer comfortabel en smaakvol ingericht.
De plezierige ontvangst, het verwen en thuisgevoel maken Villa Oldenhof tot een Toplocatie." De prijsuitreiking vond 20 november plaats tijdens de jaarlijkse Pronkkamerdag in Amersfoort.

*Nieuw bestuurslid*
De prijs werd uitgereikt door L. Stoffel – Ritzema van Ikema, die na elf jaar als bestuurslid de kwaliteit van de Pronkkamerleden te hebben bewaakt, het stokje overgeeft aan M. van de Meer, van Zathe de Spieker, die in 2010 de prijs won.

*De stichting*
Voor de stichting karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer zijn sinds jaren gastvrijheid en kwaliteit een gegeven. Door middel van een ballotage en een controlesysteem worden de b&b’s geselecteerd om zich aan te kunnen sluiten bij de stichting en een vermelding krijgen op de website "www.pronkkamer.nl.":http://www.pronkkamer.nl/

*Mystery guests*
Tijdens de jaarlijks terugkerende Pronkkamerdag, waarbij de leden elkaar informeel ontmoeten, wordt de prijs uitgereikt voor de beste b&b die aangesloten is bij de organisatie. De kanshebbers zijn geselecteerd door de ‘mystery guests’ van de stichting, die één keer per drie jaar bij de leden overnachten en ze kritisch beoordelen. Naast de standaard kwaliteitseisen als praktisch comfort en hygiëne zijn de huizen vooral ook geselecteerd op authenticiteit, gastvrijheid en sfeer.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws