Villa Voorncamp wint award

29 mei 2012
Villa Voorncamp wint award

De eerste B&B Award van de stichting Groene Hart, kloppend hart, is uitgereikt aan Leny Koppelaar en Kees van de Rotte van "Villa Voorncamp":http://www.villavoorncamp.nl/NL/index.html.

De prijs werd uitgereikt tijdens de opening van vier TOP's in Utrecht.

*Klanttevredenheidsonderzoek*
De eerste vier Toeristische Overstappunten (TOP’s) in Utrecht zijn geopend. Een TOP is een punt waar recreanten de auto kunnen parkeren en daarna bewegwijzerde fiets- en wandelroutes kunnen volgen. De award voor de b&b wordt uitgereikt op basis van een klanttevredenheidsonderzoek bij de accommodaties die aangesloten zijn bij de stichting Groene Hart, kloppend hart.

*De TOP's*
De TOP’s staan bij Oortjespad (Kamerik), Heinoomsvaart (Wilnis), Pondskoekersluis (Mijdrecht) en Winkelpolder (Vinkeveense Plassen). Hiermee sluit Utrecht aan op het landelijke TOP-concept waarmee recreanten de weg wordt gewezen naar de mooiste fiets- en wandelroutes in de regio. De openingshandeling werd verricht door Bart Krol (gedeputeerde Provincie Utrecht) samen met lokale bestuurders.

*Groene Hart*
"De TOP’s maken het Groene Hart beleefbaar en bereikbaar", volgens gedeputeerde Krol. "Ze zijn daarmee een prachtige manier om de stedeling het gebied in te trekken en kennis te laten maken met het Groene Hart."

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws