Voorjaarsvakantie: doe er wat mee!

26 februari 2014
Voorjaarsvakantie: doe er wat mee!

Voor een groot deel van Nederland is de voorjaarsvakantie aangebroken. Het startsein voor veel mensen om wat leuks te gaan doen met de kinderen. Speelt u hier al op in? Wij ontvingen
berichten dat er veel collega's van u zijn die, met het oog op de jeugdige bezoekers en hun ouders, leuke kinderactiviteiten georganiseerd hebben.

*Wat extra inspiratie*
Bel naar de lokale media (mailen of een brief schrijven mag ook) en vertel wat uw plannen zijn in de voorjaarsvakantie. Stuur een goede foto via de e-mail en bedenk een ludieke actie. Zodoende weet men wat u doet om de vakantie op te fleuren. Enkele voorbeelden: schminken voor de kleintjes, gecombineerd met een zelf te versieren pannenkoek. Of wat dacht u van een kinderdisco en wat leuke tafels met kleurplaten? En dat hoeft niet allemaal in de vakantie hoor, Zandfoort aan de Eem in Amersfoort heeft namelijk tweemaal per maand een poppenkast voor de kleintjes. Moet je eens kijken hoeveel ouders daar op afkomen!

*Hoeft niet veel te kosten*
Het hoeft allemaal niet veel te kosten. Een paar kleurplaten en stiften. Of oom Gerard die zich verkleedt als clown. Zomaar een paar suggesties. Feit is wel, dat juist deze vakanties door de horeca vaak vergeten worden en dat er niet handig op wordt ingespeeld. Zowel de kaart als de activiteiten en openingstijden kunt u tijdelijk prima aanpassen aan de vakantieperiode. Het levert u blije gezichten, een hogere omzet en wellicht een herhalingsbezoek op. Investeer in de kinderen en de ouders komen mee.

*Gratis overzicht*
Wilt u er de volgende keer tijdig bij zijn? "Download dan hier gratis de Arrangementenkalender.":http://www.hospitality-management.nl/download/53/ Zo mist u nooit meer een feestdag of vakantie.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws