Waarmaken dat we de beste b&b van Nederland hebben

21 oktober 2013
Waarmaken dat we de beste b&b van Nederland hebben

Overdonderd en de hele dag leefden ze in een roes, vertellen eigenaren Saskia en Eric Aerts in de nieuwste editie van Bed & Breakfast. Het Hooihuys
in Woerden mag zich de beste bed & breakfast van Nederland noemen. Een kroon op het harde werken, vindt Saskia. Samen met haar man Eric runt zij b&b Het Hooihuys en De Deel. “Ja, we hebben lef! Het ondernemen zit in ons. Nu we de b&b zijn gestart, zullen we geen gevoel hebben van ‘oh had ik maar’. Je blijft regisseur van je eigen leven”, aldus Saskia.

*Oase van rust*
Een zeer ruime accommodatie omringd door groen en kippen. Luxe gecombineerd met nostalgische elementen die zorgen voor de perfecte sfeer. Een oase van rust. “Zo moet de gast de b&b ook ervaren. Wij genieten van onze ruimte en we willen dat graag delen met anderen”, vertelt eigenaar Eric. Dit was een belangrijke motivatie om een b&b te starten. “We hebben zelf drie kinderen en merkten dat het lastig was om een b&b te vinden waar je met het hele gezin kunt overnachten. Vaak worden het dan twee aparte kamers. Met onze verblijven kunnen wij wel een ruimte aanbieden voor gezinnen.”

*Beste b&b van Nederland*
Twee prachtige verblijven, een hoge bezettingsgraad, enthousiaste reacties van gasten en je passie nastreven. Wat willen Saskia en Eric nog meer? Nou, de titel ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ dragen. Saskia: “Dat is geweldig! We hebben een unieke b&b, maar dat Het Hooihuys binnen twee jaar al de beste b&b van Nederland is, dat was overdonderend. De nominatie vond ik al bijzonder, maar als je de titel wint, voelt dat toch heel erg lekker.”

*De druk*
De vertegenwoordigers van Bed & Breakfast Nederland reikten op 18 juni de prijs uit aan de b&b in Woerden. Eric: “We leefden die dag in een roes, maar wel een heel leuke roes. Winnen van de prijs geeft toch een beetje druk. Nu moet je echt waarmaken dat we de Beste Bed & Breakfast van Nederland hebben.”

Wilt u het hele interview lezen? Download dan gratis het "online exemplaar van Bed & Breakfast,":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/bladen.html het ondernemersblad voor de b&b-branche.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws