Zo laat je geen kans onbenut om extra omzet te behalen uit het buitenland

Auteur: redactie
Ondernemen 22 februari 2024
Zo laat je geen kans onbenut om extra omzet te behalen uit het buitenland

Bed & Breakfast is verheugd om aan te kondigen dat we een handige kalender hebben samengesteld met de schoolvakanties in België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Deze kalender biedt je waardevolle inzichten waarmee je slim kunt plannen en jouw B&B optimaal kunt beheren. Of het nu gaat om het plannen van jouw eigen vakantie, het organiseren van speciale evenementen voor gasten, of het aanpassen van uw advertentiestrategie, deze kalender zal je helpen om de beste beslissingen te nemen.

Door te anticiperen op de vakantieperiodes in verschillende landen, kan je bijvoorbeeld jouw marketinginspanningen over de grens richten, jouw kamerprijzen aanpassen voor piekperiodes, en ervoor zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring hebben, ongeacht waar ze vandaan komen.

Blijf vooroplopen op de concurrentie en maak gebruik van deze waardevolle tool om jouw Bed & Breakfast naar nieuwe hoogten te brengen! De kalender is hier te downloaden.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws