Zoover start met Twitter reviews

5 september 2013
Zoover start met Twitter reviews

Vakantiesite Zoover is begonnen met het toestaan van meningen via Twitter. Daarmee hoopt de site zijn bezoekers nog meer inhoud te bieden naast haar beoordelingen. Nederlandstalige tweets
worden, samen met het sociale media bureau Jalt, automatisch gekoppeld aan de meer dan 300.000 hotels, campings, bed & breakfasts, pensions en appartementen in de Zoover database. Hiermee hoopt Zoover een nog actueler beeld te geven van verblijfsaccommodaties.

*Aanvulling*
Ook bij dagattracties worden Twitter beoordelingen getoond. Volgens nieuwe media manager Luuk Roestenberg van Zoover zijn de tweets een belangrijke aanvulling. “Twitter staat bol van de relevante en zeer actuele inhoud voor vakantiegangers, tot nu toe was het lastig deze informatie te ontsluiten. Dankzij deze software zijn we nu in staat veel van die toevoegingen te tonen op de juiste plaats.”

*Eerste in Nederland*
Zoover is naar eigen zeggen de eerste beoordelingssite in Nederland die beoordelingen in de vorm van tweets gaat toestaan. De berichten krijgen wel een eigen plek binnen de pagina om een duidelijk onderscheid te geven. De tweets tellen vooralsnog niet mee in het gemiddelde cijfer voor de accommodaties.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws