Hof van Laren beste B&B van Nederland

8 juni 2016
Hof van Laren beste B&B van Nederland

Bed & Breakfast 'Het Hof van Laren' in Laren is op woensdag 8 juni uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016. De accommodatie, een
achttiende-eeuwse boerderij middenin het Gooi, scoorde afgelopen jaar het hoogst in het Nederlandse classificatiesysteem voor B&B's en behaalde de beste reviews op Bedandbreakfast.nl. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland, de organisatie achter de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, bekendgemaakt.

*5 tulpen*
Het Beste Bed & Breakfast van Nederland wordt ieder jaar uitgeroepen onder B&B's in de klasse van 5 tulpen, de hoogste categorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De winnaar wordt bepaald op basis van de service en faciliteiten, gecombineerd met de reviews die gasten schrijven op Bedandbreakfast.nl. Ook B&B 'Comfortabel Rustpunt' in Heerlen en B&B 'De Korhoen' in Nijverdal waren genomineerd in de 5-tulpenklasse. Zij behaalden respectievelijk de tweede en derde plaats.

*Vijf-tulpengevoel*
'Het is duidelijk dat Het Hof van Laren, door gasten beloond met een 9,8 in de reviews, de créme de la créme is van de Nederlandse B&B's. Alles aan Het Hof van Laren ademt topklasse. Van de modern-landelijke inrichting tot het loungeterras aan de zwemvijver: het oogt allemaal even verzorgd en stijlvol. Het Hof van Laren laat zien wat B&B's vandaag de dag zo bijzonder maakt. Een bed & breakfast is al lang geen budgetaccommodatie meer, maar een hoogwaardig verblijf waar je in de watten wordt gelegd. Het vijfsterren-hotelgevoel inderdaad, maar dan met persoonlijke aandacht in een kleinschalige, unieke sfeer. Het vijftulpen-gevoel!', aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

*Winnaars overige categorieën*
Ook in de categorieën van 1 tot 4 tulpen zijn de beste bed & breakfasts van Nederland bekendgemaakt. Bekijk hier de winnaars per categorie.

*Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie*
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B's inzichtelijk door middel van roze tulpsymbolen. Deelnemende accommodaties kunnen één tot vijf tulpen verdienen. Elke B&B wordt bezocht door een mystery guest en beoordeeld aan de hand van een objectieve normenlijst. Ruim 520 bed & breakfasts in Nederland zijn bij het classificatiesysteem aangesloten. Onder de B&B's met vijf tulpen wordt ieder jaar het Beste Bed & Breakfast van Nederland uitgeroepen door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Meer informatie, zie "www.bedandbreakfastclassificatie.nl.":http://www.bedandbreakfastclassificatie.nl

Overig nieuws