Nieuw tv-seizoen Bed & Breakfast van start

19 februari 2016
Nieuw tv-seizoen Bed & Breakfast van start

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast op Omroep Max. De formule is hetzelfde als vorig seizoen. Drie stellen logeren
ieder een nacht in elkaars B&B. Aan het eind van de rit beoordelen ze elkaars accommodatie door te betalen wat ze het waard vonden.

*Deelnemende B&B's*
De B&B-houders beginnen de logeerpartij in het Overijsselse Dedemsvaart, in een "bed & breakfast":http://www.ottershof.nl/ voor mens en dier: eigenaren Anton en Gert zitten in de show- én paardenbusiness. De heren nemen hun gasten mee in de wereld van cowboys en indianen. In 2009 had Anton de ‘Kom pak je lasso maar’-hit met het muzikale duo de D!kdakkers. De tweede dag overnachten de deelnemers in "Antje & Gulle Bed & Breakfast":http://www.antjegulle-bedandbreakfast.nl/index.html in Groningen stad. Hier maken ze kunst met eigenaresse Antje. Vervolgens reizen ze door naar "Hostellerie 'Het Riet'":http://www.hostellerie-blauwestad.nl/index.htm in Blauwestad in diezelfde provincie. Hier is alles spik en span en blijkt gastvrouw Hetty met een belletje oproepbaar.

De eerste uitzending is vanavond om 21:30 uur te zien op NPO 1.

~Christel Tuin~

Overig nieuws