Nominaties Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014 bekend

26 mei 2014
Nominaties Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014 bekend

De nominaties voor 'Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014' zijn bekend. De kanshebbers zijn B&B Life is Good in het Brabantse
dorp Heeswijk-Dinther, B&B Aan de Aelder Esch in het Drentse dorp Aalden, en B&B Carpe Diem in het Brabantse dorp Oirschot.

*Bekendmaking*
De winnaar wordt op 17 juni 2014 bekendgemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland. De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie controleert bed & breakfasts in Nederland en kent deelnemende B&B’s een tot vijf kwaliteitstulpen toe. De drie genomineerden scoorden het afgelopen jaar de meeste punten in de topklasse van vijf tulpen. "Zij bieden echt het beste van het beste: luxe voorzieningen, veel ruimte en privacy en een uitstekende service. Ze worden bovendien bijzonder positief beoordeeld in de reviews van gasten op Bedandbreakfast.nl," aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De stichting maakt op 17 juni 2014 ook de beste b&b's bekend in de kwaliteitsklassen van een tot en met vier tulpen.

*Meer luxe en privacy*
De groeiende populariteit van bed & breakfasts in Nederland gaat gepaard met een toenemende mate van luxe en privacy in de accommodaties. Steeds meer B&B-eigenaren leggen de lat hoog met privé-sanitair, hoogwaardige matrassen, exclusieve inrichting en een uitgebreid streekontbijt. Hierdoor is een gevarieerd aanbod ontstaan van eenvoudig tot zeer luxe. De classificatietulpen maken de verschillen inzichtelijk en laten zien dat een bed & breakfast minimaal voldoet aan basiskwaliteitseisen.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws