Uitblinkers: Vijf vragen aan Erve Naatsboer in Overdinkel

3 juli 2017 | Roy Spijker

Beginners en oudgedienden sieren de lijst van Het Beste Bed & Breakfast van Nederland. Allemaal werken ze hard aan hun eigen gastvrijheidsaanpak in vijf totaal verschillende omgevingen. De komende vijf weken plaatsen een interview met één van deze uitblinkers. Vandaag: Erve Naatsboer in Overdinkel. 

DOWNLOAD GRATIS DE NIEUWSTE UITGAVE VAN BED & BREAKFAST

Erve Naatsboer in Overdinkel

Aantal tulpen: 4
Aantal kamers:  Woonboerderij en Finse cottage
Prijs: €90 en €75
Begonnen in: 2009
Bezetting: 180 à 200 overnachtingen in 9 maanden

Wat onderscheidt Erve Naatsboer van de concurrent? 
Ellen Bijkerk-Jansink: "We zijn belevingsbrengers met een eigen filosofie. Joop en ik heten onze gasten altijd welkom met een eigen gebakken taartje. We bieden ’s avonds graag een wijntje aan en gasten mogen altijd bij ons binnenlopen. Ons 4-gangenontbijt op een etagère is veel geroemd. We bieden een verse smoothie, een crêpe Suzette en/of omelet, biologisch brood, kaas, vleeswaren en zuivel. Wat overblijft, nemen de gasten mee. Ook de melk, in een afsluitbare beker. Als de helft van de wereld niks heeft, waarom zouden wij het dan weggooien?"

Wat is er verbeterd bij de laatste verbouwing/restyling?
"Vorig jaar hebben we een grijze Zen-kamer gemaakt met Engels behang en vloerbedekking. De Finse cottage hebben we wit geverfd , ook de vloer is wit, zodat er zo min mogelijk prikkels zijn: geen tv, geen muziek en wifi alleen op de veranda. Gasten die willen ontstressen waarderen dat."

Welk type gast is uw doelgroep? 
"Vooral babyboomers: mensen die wat meer te besteden hebben en graag meerdere keren per jaar meer dan drie dagen komen."

Wat is uw succesvolste arrangement? 
Geen arrangementen.

Welke promotiekanalen gebruikt u? 
"Bedandbreakfast.nl, VVV, Facebook. We hebben geen eigen website, omdat we ervan uitgaan dat gasten die bij ons horen ons toch wel vinden. Facebook heeft ons wat dat betreft heel veel gebracht."

Andere Uitblinkers teruglezen? 
- Logement No5 in Assen
- B&B Passage in Driebergen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Overig nieuws

Columns Blog
Column: lang leve Google

Afgelopen week hadden wij gasten die graag een veganistisch ontbijt wilden. Oei, daar moet je je toch even in verdiepen. Een half uurtje googelen op internet doet echter wonderen. En uiteindelijk bleek het ook nog eens mee te vallen. De appeltaartjes die bij aankomst altijd klaarstaan konden met een...

Achtergronden Tech
Gen Z: sociale media belangrijkste inspiratiebron voor vakantiebestemming

Er wordt veel gespeculeerd over Generatie Z en het gebruik van sociale media. Zijn Gen Z’ers het al zat? Delen ze nog steeds content? Zijn ze echt zo afhankelijk van influencers? Nieuw onderzoek van Booking.com wijst uit dat, alhoewel Gen Z-reizigers visueel ingesteld zijn, hun vakantiekeuzes ...

Events Achtergronden
Mindervalidenhotel op Zwarte Cross

Het wordt dit jaar voor 20 tot 25 mindervaliden mogelijk om de Zwarte Cross maximaal te beleven. De 33-jarige Rick Brink uit Hardenberg is maandag 17 juni in het KRO-NCRV programma Minister van Gehandicaptenzaken verkozen tot de eerste minister van Gehandicaptenzaken van Nederland en zal MIVA Las Ve...

Economie Achtergronden
Prijzen hotels, restaurants en voedingsmiddelen in Nederland hoger dan Europees gemiddelde

Van de vijf meestbezochte vakantielanden is Spanje het voordeligst voor vakantiegangers die zelf de boodschappen doen. In Spanje zijn de prijzen voor voeding 4 procent lager dan gemiddeld in de Europese Unie. In Nederland liggen deze prijzen 1,1 procent boven dit gemiddelde. Dat meldt het CBS op bas...

Achtergronden
Hospitality-terminologie: wat is een aparthotel eigenlijk?

Wat is een aparthotel? Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten accommodaties te boeken via de welbekende OTA's en andere kanalen. Natuurlijk is de klassieke hotelkamer er daar één van, maar niet alleen gezinnen weten hun weg naar aparthotels te vinden, maar ook zakelijke re...

Achtergronden Financieel
Startende ondernemer in de horeca: is de btw-aangifte al vakantieklaar?

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit. Voor hen is het belangrijk om naast alle vakantievoorbereidingen ook te zorgen dat zij uiterlijk woensdag 31 juli de btw-aangifte en -betaling over het tweede kwartaal indien...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lees Nu
Columns B&B Logement No5
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: